Diamantboring

Diamantboring

Vi udfører diamantboring i størrelserne Ø12-Ø1000 til både privat- og erhvervskunder. Ved boring af større huller, anvender vi wireskæring. Nordsjællands Diamantboring borer såvel vertikalt som horisontalt, mens vi ved alle andre vinkler smigborer.

Til diamantboring anvender vi innovativt værktøj, der kan stå distancen. Dette er medvirkende til, at vi effektivt og uproblematisk kan bore dine huller. Med diamantboring kan vi trænge gennem stærke materialer som jernbeton, mursten, træ, sokler og meget andet.

Har du travlt, og ønsker du en kortere arbejdstid, så tilbyder vi at sætte nogle ekstra boremænd på din specifikke opgave, så den blive fuldført inden den ønskede tidsfrist. Kontakt os, hvis du ønsker et konkurrencedygtigt tilbud på diamantboring.

Se gerne vores lille video om diamantboring af ø650’ere på Blegdamsvej.

Kontakt os på TEL: (+45) 21 65 48 26 eller anvend vores brugervenlige kontaktformular under “Kontakt”, hvis du/I ønsker et uforpligtende tilbud på diamantboring.

Andre ydelser

Derudover kan vi også diamantskære dine vinduer, døre og meget mere. Læs mere om dette under “Diamantskæring”. Ingen opgave er for stor eller lille for os.

Designed and developed by IM and OA