Diamantskæring

Diamantskæring

Diamantskaering

Nordsjællands Diamantboring skærer op til 73 cm dybde, mens vi med wireskæring kan skære i langt større dimensioner. Diamantskæring gør det muligt skære gennem selv de stærkeste materialer, og samtidig efterlade et flot og rent snit. Vores diamantskæring er derfor den perfekte løsning ved skæring af vinduer, døre, ventilationsarbejde mv.

Vi udfører vægskæring, gulvskæring, håndholdt skæring og wireskæring.

Vi har samtidig interesse i at være del i et flot og attraktivt slutresultat, og derfor stiller vi gerne vores ekspertise til rådighed, hvis der er behov for det.

Kontakt os på TEL: (+45) 61 37 70 14 eller anvend vores brugervenlige kontaktformular, hvis du/I ønsker et uforpligtende tilbud.

Andre ydelser

Vi tilbyder naturligvis også diamantboring til små private opgave samt til store erhvervsbyggerier. Læs mere herom ved at klikke på “Diamantboring”.

Like os på Facebook
I kan komme med alle slags spørgsmål inde på vores Facebookside, og vi garanterer et hurtigt svar. Herudover kan I også følge med, når der sker noget spændende, anderledes eller sjovt. Find os på Facebook ved at klikke her.

Designed and developed by IM and OA