Wireskæring

Wireskæring

Wireskæring er en effektiv løsning til de skæreopgaver, hvor almindelige diamantklinger kommer til kort. Diamantwiren sættes rundt om det emne, som ønskes nedskåret, og så er størrelse og dydbe næsten ligegyldigt.

Vi har produceret en lille video om wireskæring udført i det gamle TDC-hus på Støberigade – Klik her for at se den. Wireskæring har et lavt støjniveau og er ekstremt effektivt ved store skæreopgaver.

Vi har samtidig interesse i at være del i et flot og attraktivt slutresultat, og derfor stiller vi gerne vores ekspertise til rådighed, hvis der er behov for det.

Kontakt os på TEL: (+45) 21 65 48 26 eller anvend vores brugervenlige kontaktformular under “Kontakt”, hvis du/I ønsker et uforpligtende tilbud.

Andre ydelser

Vi tilbyder naturligvis også diamantboring & -skæring til små private opgave samt til store erhvervsbyggerier. Kontakt os og hør nærmere.

Like os på Facebook
I kan komme med alle slags spørgsmål inde på vores Facebookside, og vi garanterer et hurtigt svar. Herudover kan I også følge med, når der sker noget spændende, anderledes eller sjovt. Find os på Facebook ved at klikke her.

Designed and developed by IM and OA