Sikker og effektiv diamantskæring

Nordsjællands Diamantboring ApS har siden 2002 leveret præcist skæringsarbejde, og vi leverer altid et flot og attraktivt slutresultat. Vores diamantskæring er den perfekte løsning for dig, hvis du står og skal have skåret ud til vinduer, døre eller ventilation. 

Vi løser alt inden for diamantskæring og betonskæring og skærer op til 73 cm dybde, mens vi med wireskæring kan skære i langt større dimensioner. Vi er specialister og førende inden for området, og med vores mange års erfaring kan vi både hjælpe private og erhvervsdrivende. 

Vi udfører diamantskæring og betonskæring i Helsingør, Hillerød, Holte og omegn, men vi kører også ud på resten af Sjælland. Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed og du er velkommen til at kontakte os.

Hvad er diamantskæring?

Diamantskæring benyttes til at skære præcise og rene snit gennem meget hårde materialer såsom beton og asfalt. Vi har en specialdesignet diamantskæremaskine, som gør det muligt at udføre betonskæring, vægskæring og gulvskæring med meget høj præcision.

Vi har de bedste og mest erfarne folk i branchen, der også kan udføre håndholdt skæring, hvis dette er nødvendigt.

Hos Nordsjællands Diamantboring ApS har vi altid øje for den enkelte kunde og deres behov. Vi forsøger nemlig altid at yde den bedste service og samtidig tilbyde diamantskæring til gode priser.

Du er velkommen til at kontakte os på mail, 21 65 48 26 eller via vores kontaktformular, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din skæringsopgave.​

Kontaktformular

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find vores kontaktoplysninger

Nordsjællands Diamantboring ApS

Kirkestræde 15

3550 Slangerup

CVR: 33046022​

Kontakt os

Telefon: 21 65 48 26

E-mail: kontakt@nsj-diamant.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 15.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.