Diamantboring

Diamantboring og betonboring hos Nordsjællands Diamantboring ApS

Hos Nordsjællands Diamantboring ApS er vi specialister i diamantskæring og -boring, og som diamantborer, udfører vi alt inden for betonboring og asfaltskæring. Vi tilbyder professionel diamantboring i størrelser fra Ø12-Ø1000 til private såvel som erhvervsdrivende.

Vi har boret huller siden 2002, og med branchens bedste fagfolk har vi hjulpet mange kunder i områderne omkring Hillerød, Holte og Helsingør. Vi udfører ikke blot boreopgaver i disse områder, vi kører nemlig også ud på resten af Sjælland.

Så hvis du søger en topprofessionel samarbejdspartner, kan du kontakte os her. Vi stiller med glæde vores store erfaring og ekspertise til rådighed.

Hvad er diamantboring?

Ved diamantboring bores der meget præcist med en diamantboremaskine gennem hårde materialer, og der kan både bores vertikalt såvel som horisontalt – alt skræddersyet efter dit ønske og din boreopgave.

Hos Nordsjællands Diamantboring ApS benytter vi innovativt værktøj, der kan stå distancen, som betyder at vi effektivt og uproblematisk kan bore dine huller. Ved boring af huller i beton eller større huller, der anvender vi wireskæring.

Vi borer blandt andet i disse stærke materialer:​

  • Granit
  • Beton
  • Jernbeton
  • Fliser
  • Mursten
  • Asfalt
  • Sten

Betonboring og hulboring​

Vi har opnået stor erfaring fra mange brancher gennem 20 år, og vi har udført adskillige boringsopgaver. Vi kan derfor hjælpe med alt inden for betonboring, lige fra at bore i armeret beton og at bore i betonvægge til, at bore ud til nye installationer og opførsel af nye bygninger.

Hos Nordsjællands Diamantboring ApS er vi derfor vant til at bore i beton og udføre hulboringer i mange forskellige sammenhænge, og vi tilbyder altid betonboringer til gode priser.​

Start dit samarbejde her​

​Du er altid sikret en professionel samarbejdspartner i os, og du får altid et godt tilbud på diamantboring til konkurrencedygtige priser. Du er velkommen til kontakte os på tlf. (+45) 21 65 48 26 eller på kontakt@nsj-diamant.dk.

Har du travlt med en betonboring og ønsker kortere arbejdstid? Vi kan hjælpe dig, og sætte ekstra boremænd på din specifikke opgave, så den kan blive fuldført inden den ønskede tidsfrist.​

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste projekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Ring til os på telefon (+45) 21 65 48 26 eller send en mail til kontakt@nsj-diamant.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!
Henvendelser besvares hurtigst muligt.